Om Netminers

Netminers udvikler og sælger banebrydende webanalyse teknologi. Vi gør det ikke blot muligt at følge brugerne klik for klik på en hjemmeside, men også at udføre avancerede målgruppe analyser ved hjælp af online spørgeskemaer.

På baggrund af vores teknologiske platform hjælper vi virksomheder med at forstå, servicere samt influere deres hjemmesidebrugere på den bedst mulige måde. Vores team med erfarne webanalysekonsulenter instruerer i brugen af teknologien og tilbyder samtidig løbende analyseservices, der sikrer at de indsamlede data bliver brugt optimalt og konverteret til konkrete handlinger.

Netminers arbejder tæt sammen med virksomheder der er specialiserede indenfor områder såsom søgemaskineoptimering, bannerreklamer, hjemmesidedesign samt informationsarkitektur. Vi kan derfor tilbyde en komplet webanalyseløsning, der integrerer en virksomheds samlede webaktiviteter.

Netminers blev etableret i 2001 og er siden da vokset med en støt stigende vækst. I dag servicerer vi et stort antal danske og internationale virksomheder i den private såvel som den offentlige sektor.

 

Netminers is a member of WAA

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K