Nyheder

4. februar 2010: Revolutionerende E-Commerce script

Vi har netop udviklet en ny teknik, som betyder, at selv E-Commerce data (omsætning, antal købte produkter, produkt id etc.) oprettes helt automatisk i systemet uden nogen form for implementering fra jeres side. Alt dette sker gennem dette ene skræddersyede script, vi leverer til jer. Dette vil spare jer for en masse tid samt reducere risikoen for fejl.
Kort sagt betyder det, at I ikke længere skal bruge tid, penge eller ressourcer / konsulenter på at ”tagge” jeres sider op på fx jeres E-shop. Hverken nu eller i fremtiden.

19. januar 2010: Podcast fra KU

Podcast med Casper Radil om strategisk brug af sociale medier: http://podcast.hum.ku.dk/

1. april 2009: Netminers flytter til Teglgårdsstræde

23 april 2008: Casper Radil holder foredrag på FDIH seminar om webanalyse og effektmåling
Du kan læse mere om seminaret her: http://www.fdih.net/080423/effekt.aspx

27-28 februar 2008: Netminers med på ICT messen i Bellacentret
Netminers har sammen med Snitker & Co. en stand på ICT messen. Kom og få en snak med os!

19. februar 2008: Netminers med i Poets + Pumbers "Dream Team"
Christian Vermehren bliver medlem af det nye Poets + Plumbers "Dream Team" (hvilket sker "by invitation only"). Poets + Plumbers går ud på at skabe et kompetencecenter, hvor landets ypperste eksperter indenfor de nye digitale marketingdiscipliner samles og øser ud af deres erfaring via omhyggeligt planlagte kurser. Læs mere om Poets + Plumbers her: www.poetsandplumbers.com

8 november 2007: Christian Vermehren holder foredrag for BT
I forbindelse med det nye forskningsprojekt om digitale livsstile, som Netminers har igangsat i samarbejde med Københavns Universitet, har B.T. inviteret Christian Vermehren til at holde et indlæg i et seminar med titlen "B.T. nu og i fremtiden". 

9 september 2007: Netminers bliver medlem af WAA
Netminers bliver medlem af den internationale webanalyse brancheforening: the Web Analytics Association.

10 april 2007: Digitalisering udfordrer livsstilsanalyser
Forlaget Markedsføring har interviewet Netminers om vores forskningsprojekt, der skal kortlægge digitale livsstile.

15 januar 2007: Nyt forskningsprojekt om Web 2.0
Netminers Institute har igangsat et nyt forskningsprojekt i samarbejde med Institut for Medievidenskab på Københavns Universitet. Projektet skal kortlægge hvordan forbrugermarkedet ændrer sig i takt med at verdenen digitaliseres og nye kommunikationsformer opstår på basis af internettet. Behovet for en sådan kortlægning er opstået i kølvandet af internettets udbredelse og den nye Web 2.0 bølge, hvor nye kommunikationsformer såsom RSS feeds, blogging, social netværks sites osv. vinder mere og mere indpas. Kontakt Christian Vermehren (cv@netminers.dk) eller Casper Radil (chr@netminers.dk) for mere information.

26 oktober 2006: Artikel fra magasinet "Market" nr. 11
Læs Netminers Insitute's nyeste artikel om webanalyse. Er vi blevet klogere de sidste 10 år?
Læs vores mening her. 

1 juli 2006: Samarbejde med Bedst på Nettet
Bedst på Nettet har valgt Netminers som underleverandør af spørgeskemateknologi. Cirka 800 offentlige virksomheder bliver i de kommende uger inviteret til at anvende Netminers' online spørgeskema til at vurdere brugerne oplevelser på deres hjemmesider. Bedst på Nettet er et projekt, som en gang om året måler kvaliteten af de offentlige netsteder på baggrund af et vurderingsgrundlag bestående af en lang række kriterier inden for brugervenlighed, digital selvbetjening, nytteværdi og åbenhed samt teknisk tilgængelighed. Det er IT-og Telestyrelsen, som står for Bedst på Nettet.

27 juni 2006: Netminers udvalgt som tilbudsgiver til FDIM
Foreningen af Danske Internet Medier (FDIM) udgiver løbende lister over de mest besøgte websites i Danmark. Listerne og det bagvedliggende målesystem udgør et væsentligt grundlag for beslutninger i forbindelse med annoncesalg til websites. FDIM ønsker nu at forbedre målesystemet og har i den forbindelse prækvalificeret 8 tilbudsgivere, heriblandt Netminers. FDIM ønsker at udvide den nuværende trafikmåling så den ikke længere kun tæller hvor mange besøg der aflægges på hjemmesiderne, men også kan give en karakteristik af de besøgende. F.eks. skal det nye system indeholde oplysninger om, om de besøgende er mænd eller kvinder, unge eller gamle - og om bor de i provinsen eller i København. Målet med det nye system er, at give et mere overskueligt billede af danskernes netforbrug. Læs mere her.

 

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K