Persondatapolitik

Netminers lægger stor vægt på beskyttelse af privatlivets fred. I det følgende beskrives, hvordan vi indsamler, anvender og beskytter data om brugerne på vores hjemmeside.

Hvilke data indsamles?
Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg og dine handlinger - f.eks. din IP-adresse, hvordan du kom ind på websitet, hvilke sider du ser, hvilke tidspunkter du så dem, om du downloadede noget, hvad du eventuelt udfyldte i formfelterne på siderne osv. Du kan til hver en tid undgå at vi indsamler sådanne data om dit besøg ved at rette henvendelse til nedenstående adresse.

Vi er ikke i stand til at se din personlige identitet alene ud fra dine handlinger. Vi kan kun se din personlige identitet hvis du direkte oplyser os om den. Du kan f.eks. skrive dit navn i et af formfelterne på websitet eller i et åbent tekstfelt i et online spørgeskema. Hvis ikke du oplyser os om din personlige identitet, vil de oplysninger, vi har om dig, fremstå som anonyme data.

Hvorfor indsamles dataene?
Vi indsamler automatisk data om dit besøg, fordi vi løbende ønsker at kunne forbedre websitet på baggrund af en detaljeret viden om hvordan, det anvendes og opleves. De data, vi indsamler i denne forbindelse, analyseres udelukkende statistisk og i en anonym form.

Når vi indsamler personlige oplysninger er det for at svare på din forespørgsel eller servicere dig på en bedre måde gennem en indsigt i dine behov eller interesseprofil. Det kan f.eks. være i form af et nyhedsbrev, der tilsendes med jævne mellemrum, levering af personaliseret indhold på websitet eller svar på konkrete spørgsmål.

Hvem har adgang til oplysningerne?
Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart. Dine personlige oplysninger vil kun blive udleveret til tredjepart såfremt det er nødvendigt for at servicere dig på den måde, du har bedt om. For eksempel kan vi vælge at outsource kommunikationsopgaver til andre virksomheder. Disse virksomheder forpligter sig i så fald til at holde oplysningerne fortrolige. Vi forbeholder os imidlertid ret til at offentliggøre anonyme data, der ikke afslører brugernes personlige identiteter.

Hvordan beskyttes dataene?
Netminers lægger stor vægt på at beskytte de personlige oplysninger, du sender til os. Vi anvender en række forskellige sikkerhedsteknologier og -procedurer, der beskytter dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller offentliggørelse. Imidlertid skal det bemærkes, at datatransmissioner over internettet altid er forbundet med en vis risiko, uanset hvor ihærdigt man forsøger at sikre dem.

Oversigt over og sletning af dine data
Hvis du ønsker det, sender vi gerne en oversigt over hvilke data, vi har om dig. Ud fra denne oversigt kan du korrigere dataene eller bede os om helt at slette dem.

Ændringer af denne erklæring
Denne erklæring er senest opdateret den 1. april 2006.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, bedes du skrive en e-mail til privacy@netminers.net eller rette henvendelse til:

Netminers
Teglgårdstræde 8
1452 København K

Tel: (+45) 36 93 81 00

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K