Excel integration

Mange webanalyseløsninger indeholder mulighed for at eksportere data til Excel – og det bliver af mange betragtet som et nødvendigt supplement til løsningernes egne dataanalysefunktionalitet.

I Netminers har vi taget dette behov seriøst og udviklet denne integration i et hidtil uset omfang. Ved brug af vores Excel-integrationsmodul kan du ikke blot eksportere webanalysedata til Excel, men du kan også opbygge dynamisk rapporter direkte i dit eksisterende regneark.

Ydermere kan du gøre dette uden at installere nogen form for software eller plug-ins. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle Excel navnet på vores server samt dit brugernavn og password.

 

Excel integration tillader dig at trække dynamiske webanalysedata ind i Excels pivottabelfunktion. All segmenter og nøgletal vil fremstå som variable i Excels pivottabelfunktion. Ved brug af Excel kan du skabe et ubegrænset antal krydstabeller, grafer og drill-down tabeller samt tilføje præcis de filtre, du har brug for.

Vores Excel-integrationsmodul virker ikke kun med Excel, men også med en lang række andre Business Intelligence (BI) klienter som fx IBM Cognos, Business Object, Targit etc.

Disse BI klienter kan kommunikere direkte med vores webanalyse database og trække data dynamisk ind I deres eget rapportmiljø. Dette er den ideelle løsning for den erfarne Business Intelligence analytiker, der ønsker at kombinere webanalysedata med interne kundedatabaser eller offline data.

Forestil dig muligheden for at udregne dine egne nøgletal på baggrund af data fra vidt forskellige kilder! 

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K