Installation & pris

One script tracks it all

Netminers tilbyder som de eneste på markedet en One-Script-Tracks-It-All teknologi. Dette betyder en nem og hurtig implementering. Da scriptet fra starten tracker ALT, betyder det en detaljereret og omfangsrig dataindsamlig (i højeste datakvalitet) allerede fra dag et. Alt er derfor også trackbart tilbage i tiden.

Du skal ikke bruge penge, tid eller resourcer på teknisk implementering i form at "tagge" sitet op. Det er en kontinuerlig proces og som ofte kræver brug af eksterne konsulenter. Det er langsommeligt, besværligt og dyrt.

Vores one-script-tracks-all teknologi sparer dig for eksterne implementeringskonsulenter og minimerer risikoen for fejl.

Ved brug af Netminers Insight™ frigøres både økonomiske og menneskelige ressourcer, der kan placeres andre steder til gavn for virksomhedens kerneforretning.

E-commerce

Som noget nyt, er dette nu også gældende for e-commerce. Det betyder, at selv e-commerce data (omsætning, antal købte produkter, produkt id etc.) oprettes helt automatisk i systemet uden nogen form for implementering fra din side. Alt dette sker gennem dette ene skræddersyede script, vi leverer til dig.

Pris

Netminers InSight™ tilbydes til en månedlig pris, der indbefatter den løbende indsamling og opbevaring af data, adgang til vores online værktøj samt brugersupport.

Den månedlige pris afhænger dels af antallet af sidevisninger på din hjemmeside, dels de valgte moduler, du ønsker adgang til (Webanalyse, Excel integration, Online spørgeskema og Webmapping) og dels af antallet af brugere af systemet.

Hvis du fortæller os, hvilken hjemmeside du overvejer at tracke, så kan vi give dig et estimat for den månedlige pris. Hvis du vælger en gratis prøve af systemet, så kan vi give dig en eksakt pris.

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K