Trin 1: Definer

Hvis du ikke har defineret målsætningerne for din hjemmeside, så er der umuligt at måle dens succes.

Den første ting, du skal gøre, er at definere dine målsætninger. Det kunne fx være at du arbejdede i et forsikringsselskab, der giver kunderne mulighed for at udregne forsikringspræmier online. I dette tilfælde ville dit overordnede mål være at få så mange som muligt til at udføre en sådan udregning.

For at kunne gøre det har du brug for at definere en række delmål:

  • Tiltrækning
  • Engagement
  • Konvertering
  • Fastholdelse

Som det første har du brug for at tiltrække potentielle kunder ved hjælp af online markedsføring eller andre marketingsaktiviteter. Din målsætning er her at få folk til at klikke på dine reklamer og gå ind på dit website.

Det andet delmål er at engagere dine potentielle kunder ved at præsentere relevant indhold, som får dem til at påbegynde en online prisberegning (eller en anden konverteringsproces).

Det tredje delmål handler om at konvertere dine potentielle kunder til kvalificerede leads eller betalende kunder. Din konverteringsproces må designes omhyggeligt for at forhindre frafald.

Til sidst handler det om at fastholde dine lead eller kunder ved for eksempel at få dem til at abonnere på et nyhedsbrev eller introducere andre loyalitetsskabende aktiviteter.

<< Introduktion                        Trin 2: Måling >>

 
Netminers
Teglgårdstræde 8b
1452 København K
Tel: (+45) 36 93 81 00
info@netminers.net
support@netminers.net
Netminers · Teglgårdstræde 8b · 1452 København K